HFMtalentindex… meer rendement uit talent

Ontdek hoe
Hoe goed is uw selectie instrumentarium?

U haalt meer rendement uit talent als u op de juiste manier selecteert. HFMtalentindex biedt u direct inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en learning agility van sollicitanten en medewerkers die doorstromen in uw organisatie.

Voordeel behalen met Talent Analytics?

U haalt meer rendement uit talent als u overzicht heeft over de kwaliteiten van uw medewerkers. Met Talent Analytics van HFMtalentindex ziet u in een oogopslag het potentieel en de ontwikkelings­mogelijkheden van uw workforce.

Hoe scherp meet uw online assessment?

U haalt meer rendement uit talent als u de competenties meet die het belangrijkst zijn om succes te behalen. Met HFMtalentindex bepaalt u zelf in een handomdraai welke competenties u meet in het online assessment.

Inzicht in ontwikkeling nodig?

U haalt meer rendement uit talent als u inzicht heeft in wie, wanneer en hoe kan groeien. Dat kan alleen als u nauwlettend de huidige performance en het toekomstige potentieel van elke medewerker kent.

Learning Agility: Hoe wendbaar zijn uw mensen?

U haalt meer rendement uit talent als u weet welke mensen wendbaar zijn, snel leren van nieuwe ervaringen en daardoor klaar zijn voor de toekomst van uw organisatie.

5 tips voor HR

HFMtalentindex geeft antwoord op een brede range vragen in het HR-domein. Maar sommige vragen komen vaker voor dan andere. Hieronder geven we voor de meest gestelde vragen de quick wins weer die u snel en gemakkelijk kunt bereiken.

quick win
Ken de kwaliteiten van uw medewerkers

De capaciteiten, drijfveren, competenties en Learning Agility van uw medewerkers meten, dat klinkt als een omvangrijke en langdurige operatie. Niets is echter minder waar. Met HFMtalentindex heeft u razendsnel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

quick win
Integraal sturen op de kwaliteiten van mensen

U haalt meer rendement uit talent als u met één instrument zowel kwaliteiten meet als ontwikkelt. Als u zowel kunt benchmarken als bijsturen. Met HFMtalentindex meet u, stuurt u op ontwikkeling, geeft u managers tools voor feedback en krijgt u overzicht over de big HR data van uw organisatie.

Whitepaper Learning Agility

Rollen en functies binnen organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan het leervermogen van uw medewerkers. Learning Agility biedt een nieuw inzicht in de wendbaarheid van uw medewerkers en uw organisatie.

E-book Talentmanagement: Herken en benut talent

De do’s en don’ts van talentmanagement voor u in kaart gebracht.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: