Impressie Learning Agility Seminar 2017

De belangstelling voor en urgentie van het thema Learning Agility neemt alleen maar toe. Voor ons een goede reden om, na het succes van het eerste Learning Agility Seminar in 2016,
het Learning Agility Seminar 2017 te organiseren.

In de Koninklijke Industrieele Groote Club verzamelden zich een veertigtal HR-directeuren en HR-managers om ervaringen rondom Learning Agility uit te wisselen. Veel belangstellenden zijn op de een of andere manier al bezig met het thema en wilden graag horen hoe de sprekers en andere ervaren professionals ermee omgingen. Hoe prominent moet Learning Agility zijn in een selectieproces? Welke benchmarks hanteren organisaties hiervoor? Is het een harde eis? Onderling was men erg nieuwsgierig naar elkaars ervaringen en zowel tijdens de gezamenlijke sessies als de lunch- en borrelmomenten ontstonden er levendige discussies.

Graag danken wij onze sprekers: Jacco Euser van Deloitte, Gerlof Schutte van de Rabobank, Marieke Verboord en Simone Groeneveld van de ManpowerGroup en Koen Hofkes van HFMtalentindex. En natuurlijk ook dank aan alle belangstellenden. De derde editie van het Learning Agility Seminar staat alweer in de steigers.
Save the Date: Learning Agility Seminar 2018 – 27 september!

Het Learning Agility Seminar 2017 gemist? Of wilt u terugkijken? Hieronder een korte filmimpressie en enkele foto’s: