Learning Agility Seminar 2017

Learning Agility Seminar 2017

Het vermogen om in een steeds veranderende werkelijkheid in staat te zijn steeds weer snel, effectief gedrag te vertonen. Dat is learning agility in het kort. In het Learning Agility Seminar 2017 ligt de nadruk op het delen van kennis en het bespreken van mogelijkheden. Sprekers uit de praktijk gaan in op hun ervaringen met diverse opbrengsten en toepassingen van learning agility.

In het Learning Agility Seminar 2017 krijgt u snel goede informatie over de verschillende mogelijkheden van en inzichten in learning agility. Sprekers uit de praktijk gaan in op diverse toepassingen van learning agility zoals: selecteren op learning agility, gericht sturen op talentontwikkeling, teameffectiviteit, persoonlijke groei en ontwikkeling, organisatiestrategie en leiderschap en recent onderzoek. De middag biedt inzicht, inspiratie en natuurlijk de mogelijkheid om met vakgenoten te sparren.

Het seminar wordt georganiseerd door HFMtalentindex in samenwerking met Deloitte, ManpowerGroup en de Rabobank.

Voor wie?

Gezien het strategisch karakter van het concept learning agility is het Learning Agility Seminar 2017 uitsluitend bedoeld voor HR-directeuren en HR-managers binnen grotere organisaties (500+) die verdieping zoeken over het begrip learning agility en vooral geïnteresseerd zijn in de opbrengsten en toepassingen in de praktijk van collega’s.

Wanneer:        Donderdag, 28 september 2017
Waar:               Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam
Tijd:                  Van 12:30 tot 18:00 uur

– Bekijk het hele programma en schrijf u in

– Impressie Learning Agility Seminar 2016