En de winnaar van de Learning Agility Teamscan is...

VGZ LOGO JPEG_jpg

Coöperatie VGZ winnaar van de Learning Agility Teamscan 

Coöperatie VGZ is de winnaar van Learning Agility Teamscan die is verloot naar aanleiding van het HR Learning Agility onderzoek. De komende periode gaat Evelien Schram, senior organisatiepsycholoog van HFMtalentindex samen met Hedwig De Leeuw den Bouter, teammanager bij Coöperatie VGZ, aan de slag om de Learning Agility van een groot HR-team van VGZ in kaart te brengen.

De Leeuw den Bouter: ‘Geweldig om dit te winnen. Het komt op een prachtig moment. Wij hebben begin 2015 twee HR-teams samengevoegd en dit gaat heel goed samen. Heel fijn om juist nu nog dieper in te kunnen gaan op de kwaliteiten van dit (nog best nieuwe) team.’

Alle andere inzendingen hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad en wij bedanken graag iedereen voor hun deelname aan het HR Learning Agility onderzoek.

 

Januari 2016: kick-off project Learning Agility Teamscan

Dinsdag 12 januari 2016 was de kick-off voor het Learning Agility project bij Coöperatie VGZ. Evelien Schram heeft het hele HR-team van Hedwig de Leeuw den Bouter geïnformeerd over het traject met een uitgebreide uitleg over Learning Agility. De eerste reacties uit het team waren enthousiast. De komende weken zal ieder teamlid de Learning Agility Scan maken. In februari zal Evelien de teamresultaten bekend maken in een volgende bijeenkomst. De bijeenkomst werd natuurlijk afgesloten met taart!

 

Nieuwsgierig naar de resultaten van het HR Learing Agility onderzoek? Ga dan naar Eerste resultaten HR Learning Agility onderzoek of download direct: 8 feiten over HR en Learning Agility‘. Houdt u daarnaast onze website in de gaten. De komende tijd zullen wij meer publiceren over het HR Learning Agility onderzoek.

 

8 feiten

Meer lezen:

Eerste resultaten HR Learning Agility onderzoek
– Radio interview met Koen Hofkes over Learning Agility
– Een online assessment en dyslexie. Waar moet je rekening mee houden?
– Waarom Learning Agility deel moet uitmaken van uw selectieassessment