HFMtalentindex… meer rendement uit talent

Ontdek hoe

Wat speelt er in de dagelijkse praktijk van verschillende organisaties in deze roerige tijden? 6 november a.s. gaat Jan Meijning in gesprek met Marjolein van den Bos, Change Inspirator Transformation Office bij de Rabobank over Reskilling: vandaag werken aan de skills van morgen. Maar wat houdt Reskilling precies in?

Het team assessment TeamsDNA biedt direct inzicht in de kwaliteiten van een team als geheel. Het biedt bruikbare informatie voor een (team)manager maar ook uitstekend te gebruiken als input voor een teamsessie. Hoe staan we ervoor als team?

Leidinggeven op afstand oftewel remote leadership is een hot topic. Logisch, een groot deel van de organisatie werkt nu door de coronamaatregelen immers vanuit huis. Hoe doe je dat als leidinggevende? Bestaat de ideale remote leader?

Door verschillende economische en technologische ontwikkelingen is de invulling van functies tegenwoordig sneller aan veranderingen onderhevig dan zo’n 10 jaar geleden. Als HR breng je veelal iemands competenties, drijfveren en intelligentie in kaart.

Online Assessment on demand

Eenvoudig en direct een online assessment aanvragen met advies van een expert.

Welke kandidaat is het meest geschikt voor deze nieuwe rol? Hoe help ik mijn medewerkers richting te geven aan hun ontwikkeling? Wie kan snel schakelen in een nieuwe situatie?

De online assessments van HFMtalentindex geven een helder en betrouwbaar antwoord op uw vraag. Voor selectie, ontwikkeling en mobiliteit. Snel, makkelijk en online met richtinggevend expert advies.

HFMtalentindex Assessment on demand

Meer Leren over Learning Agility

We zijn er van overtuigd dat het meten van Learning Agility niet meer weg te denken is in de organisatie van nu en straks. In dit mini boekje ‘Meer Leren over Learning Agility’ geven wij informatie over Learning Agility en de toepassing in de praktijk van alledag.

quick win
Ken de kwaliteiten van uw medewerkers

De capaciteiten, drijfveren, competenties en Learning Agility van uw medewerkers meten, dat klinkt als een omvangrijke en langdurige operatie. Niets is echter minder waar. Met HFMtalentindex heeft u razendsnel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

quick win
Integraal sturen op de kwaliteiten van mensen

U haalt meer rendement uit talent als u met één instrument zowel kwaliteiten meet als ontwikkelt. Als u zowel kunt benchmarken als bijsturen. Met HFMtalentindex meet u, stuurt u op ontwikkeling, geeft u managers tools voor feedback en krijgt u overzicht over de big HR data van uw organisatie.

Learning Agility & Werken op afstand

Ineens werken er complete organisaties zoveel mogelijk van huis. Het is nu anders dan het was. Wat is er anders? Een paar voorbeelden: thuis moéten werken en tegelijkertijd kinderen thuis onderwijzen? Alleen online chatten met collega’s en videobellen voor overleg. In dit boekje vind je voor iedere Learning Agility dimensie, aan de hand van je score, een uitleg en handvatten om je te helpen jouw Learning Agility te gebruiken om effectief aan de slag te blijven.

Learning Agility & Remote leadership

Leidinggeven op afstand oftewel remote leadership is een hot topic. Hoe doe je dat als leidinggevende? Remote werken biedt uitdagingen én kansen voor medewerkers en leidinggevenden. In dit boekje vind je per Learning Agility-dimensie praktische coaching tips voor leidinggeven op afstand.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: