HFMtalentindex… meer rendement uit talent

Ontdek hoe

Door verschillende economische en technologische ontwikkelingen is de invulling van functies tegenwoordig sneller aan veranderingen onderhevig dan zo’n 10 jaar geleden. Als HR breng je veelal iemands competenties, drijfveren en intelligentie in kaart.

De Select van HFMtalentindex biedt u inzicht in de competenties, intelligentie, drijfveren en Learning Agility van kandidaten. Met deze tool krijgt u een volledig en objectief antwoord of een kandidaat geschikt is voor een specifieke functie.

Met Talent Analytics van HFMtalentindex ziet u in een oogopslag het potentieel en de ontwikkelings­mogelijkheden van uw workforce. U haalt meer rendement uit talent als u overzicht heeft over de kwaliteiten van uw medewerkers.

U haalt meer rendement uit talent als u de competenties meet die het belangrijkst zijn om succes te behalen. Met HFMtalentindex bepaalt u zelf in een handomdraai welke competenties u meet in het online assessment.

Online Team Assessment

Het online Team Assessment voor managers om direct mee aan de slag te gaan met het team. TeamsDNA® geeft een compleet overzicht van de kwaliteiten en vergroot de teameffectiviteit van uw team.

5 tips voor HR

HFMtalentindex geeft antwoord op een brede range vragen in het HR-domein. Maar sommige vragen komen vaker voor dan andere. Hieronder geven we voor de meest gestelde vragen de quick wins weer die u snel en gemakkelijk kunt bereiken.

quick win
Ken de kwaliteiten van uw medewerkers

De capaciteiten, drijfveren, competenties en Learning Agility van uw medewerkers meten, dat klinkt als een omvangrijke en langdurige operatie. Niets is echter minder waar. Met HFMtalentindex heeft u razendsnel inzicht in de kwaliteit van uw organisatie.

quick win
Integraal sturen op de kwaliteiten van mensen

U haalt meer rendement uit talent als u met één instrument zowel kwaliteiten meet als ontwikkelt. Als u zowel kunt benchmarken als bijsturen. Met HFMtalentindex meet u, stuurt u op ontwikkeling, geeft u managers tools voor feedback en krijgt u overzicht over de big HR data van uw organisatie.

The Potential of Learning Agility

In today’s ever changing world, the importance of a dynamic workforce is on the forefront of every HR professional or selectors’ mind. Companies that have a workforce that can adapt quickly to new company policies, a new company direction, or company transforming based on the economic climate or competition from rival, are the ones that will most likely survive!

Whitepaper Learning Agility

Rollen en functies binnen organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan het leervermogen van uw medewerkers. Learning Agility biedt een nieuw inzicht in de wendbaarheid van uw medewerkers en uw organisatie.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: