HFMtalentindex Online HR Talks – Ondertussen in de praktijk

Wat speelt er in de dagelijkse praktijk van verschillende organisaties? (HR)professionals uit verschillende branches geven een kijkje in de keuken. Waar zijn zij nu mee bezig 

In onze reeks Online Talks brengen wij steeds een actueel onderwerp onder de aandacht. Nieuwsgierig en/of meepraten (chatten)? 


Ondertussen in de praktijk  #2

AGILE LEADERSHIP & TRANSFORMATIE

Agile Leadership speelt een essentiële rol in organisaties in de 21e eeuw. Om proactief te zijn en tijdig te anticiperen op veranderende marktbehoeften, moeten leiders een agile cultuur teweegbrengen en stimuleren binnen de organisatie. Hoe versnel je een (organisatie)transformatie door Agile Leadership?

Agile Leadership bevat twee duidelijke componenten: ben jij als leider zelf in staat snel nieuw effectief gedrag te ontwikkelen in een nieuwe situatie én hoe vergroot je de Learning Agility van medewerkers? Dit vereist van leiders een aantal nieuwe vaardigheden en kwaliteiten. Maar naar welke kwaliteiten zijn we op zoek? Hoe kan (organisatie)transformatie versneld worden met agile leiders? Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk? Jan Buitendijk, Chunfeng Dong en Josanne Verdonk delen hun inzichten en ervaringen.

Wanneer: 18 mei | 15.30 – 16.15 uur

Voor wie: HR-directeuren, HR-managers, HR-Business Partners

JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DIT WEBINAR

Jan Buitendijk – Learning & Development Business Partner bij AstraZeneca 
Jan geeft inzicht in hoe Agile Leadership invloed heeft op zijn strategie voor transformatie. Wat ziet hij in de praktijk en hoe helpt HR dit vorm te geven binnen de organisatie? 

Chunfeng Dong (Breeze) – Organizational & Learning Partner bij ABB
Chunfeng geeft haar visie op het belang van Agile Leadership voor leiderschapstransformatie. Hoe geef je dit handen en voeten in de praktijk?

Josanne Verdonk – tot voor kort CHRO van GrandVision 
Josanne deelt haar ervaringen met het vergroten van Agile Leadership binnen de organisatie, te beginnen bij HR. Hoe heeft zij dit aangepakt?

Agile Leadership als de versneller voor (organisatie)transformatie
Jan Meijning, organisatiepsycholoog bij HFMtalentindex, zal samen met Jan Buitendijk tijdens deze Online Talk verder ingaan op het onderwerp en jouw vragen live beantwoorden. 


Ondertussen in de praktijk  #1

LEIDINGGEVEN OP AFSTAND – let op deze HR Talk heeft reeds plaatsgevonden op 30 april jl.

Remote leadership oftewel leidinggeven op afstand is een hot topic. Logisch, een groot deel van de organisaties werkt door de coronamaatregelen immers ineens in z’n geheel vanuit huis. Welke invloed heeft dat op effectief leidinggeven?

Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk? Chunfeng Dong, Josanne Verdonk en Charles Nagel deelden hun inzichten en ervaringen.

Chunfeng Dong (Breeze) – Organizational & Learning Partner bij ABB 
Chunfeng vertelt vanuit haar rol wat belangrijk is bij effectieve remote leaders en wat haar organisatie doet om dit verder te verbeteren en te ontwikkelen. 

Josanne Verdonk – tot voor kort CHRO van GrandVision 
Vanuit haar ervaring en achtergrond deelt Josanne wat belangrijk is voor effectief leidinggeven op afstand en wat de rol van HR hierbij is. 

Charles Nagel – Algemeen directeur bij Buko Huisvesting, onderdeel van de Algeco Group 
Charles geeft inzicht in hoe hij zelf Remote Leadership vormgeeft binnen zijn organisatie. Wat is zijn ervaring? Waar loopt hij tegenaan? 

Voor wie: HR-directeuren, HR-managers, HR-Business Partners

HR Talk gemist? Wil je de HR Talk van 30 april  toch terugzien? Schrijf je dan in via onderstaand button en we sturen jou een link.
Een terugblik op deze HR Talk? Lees dan het volgende artikel: #1 Leidinggeven op afstand: een terugblik op de Online Talk