Learning Agility Seminar 2016

logo_2016_learn_agility_sem

In een werkelijkheid waarin verandering de nieuwe constante is, staan het leervermogen en de wendbaarheid van medewerkers centraal. Learning agility (het vermogen om in nieuwe situaties snel weer effectief te zijn) staat daarmee in het brandpunt van een strategische HR benadering. Hoog tijd dus voor een seminar dat volledig gericht is op de opbrengsten en toepassingen van learning agility in de praktijk!

In het Learning Agility Seminar 2016 krijgt u snel goede informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van learning agility. Sprekers uit de praktijk gaan in op diverse toepassingen van learning agility zoals: selecteren op learning agility, gericht sturen op organisatie ontwikkeling, versnellen van persoonlijke ontwikkeling en de identificatie van Leiderschap en High Potentials op basis van learning agility. De middag biedt inzicht, inspiratie en de mogelijkheid om met vakgenoten te sparren.

Het seminar wordt georganiseerd door HFMtalentindex in samenwerking met USG People, Eneco en Boertien Vergouwen Overduin.

Voor wie?

Gezien het strategisch karakter van het concept learning agility is het Learning Agility Seminar 2016 uitsluitend bedoeld voor HR-directeuren en HR-managers binnen grotere organisaties (500+) die verdieping zoeken over het begrip learning agility en vooral geïnteresseerd zijn in de opbrengsten en toepassingen in de praktijk van collega’s.

Bekijk het hele programma.