Learning Agility Seminar 2018

SAVE THE DATELEARNING AGILITY SEMINAR 2019 26 SEPTEMBER 2019!

 

Learning Agility Seminar 2018

Dit is het seminar voor HR-directeuren om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen over Learning Agility. Op het Learning Agility Seminar 2018 vertelden ervaringsdeskundigen over hun eigen kennis en praktijk en was het mogelijk om te sparren over zaken die zij tegenkomen. Vragen als: Wat is de noodzaak van Learning Agility? Wat kom je tegen in de praktijk? Moet iedereen even Learning Agile zijn? En Wat is de invloed van Learning Agility op team performance? kwamen aan bod.

Het seminar werd georganiseerd door HFMtalentindex in samenwerking met GrandVision, NN Group en de Rabobank.

Voor wie?

Gezien het strategisch karakter van het concept learning agility is het Learning Agility Seminar 2018 uitsluitend bedoeld voor HR-directeuren van grotere organisaties (500+) die verdieping zoeken over het begrip learning agility en geïnteresseerd zijn in de opbrengsten en toepassingen in de praktijk van collega’s.

Wanneer?

Donderdag 27 september 2018 van 12:30 – 17:30 uur, Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27 te Amsterdam.

Een kort filmpje als voorproefje!

 

Programma 

 • 12:30 uur: Inloop – ontvangst
 • 13:15 uur – 13:45 uur: Welkom op het Learning Agility Seminar 2018
  Spreker: Koen Hofkes, CEO HFMtalentindex
  De impact van Learning Agility
 • 13:45 uur – 14:00 uur: Ik wil wereldkampioen IJszwemmen worden!
  Spreker: Sven Elfferich
  De zestienjarige Sven Elfferich wil in 2019 wereldkampioen IJszwemmen worden. Hij vertelt over zijn sport, zijn drijfveren en ambities.
 • 14:00 uur – 14:10 uur: Korte pauze
 • 14:10 uur –  14:55 uur: Omgaan met veranderingen in een organisatie
  Spreker: Kilian Wawoe
  Wat betekent omgaan met verandering voor medewerkers, teams en leidinggevenden in de praktijk?
 • 14:55 uur – 15:25 uur: Pauze

Parallelsessies: Learning Agility in de praktijk

 • 15:30 uur – 16.30 uur: GrandVision: werken aan je carrière, niet aan je baan
  Spreker: Josanne Verdonk, CHRO GrandVision 
  De impact van Learning Agility in een internationale organisatie. GrandVision kijkt graag naar het potentieel in haar organisatie. Daarnaast is de veranderkracht in alle lagen in een zo snel veranderende, internationale retail organisatie erg belangrijk. Alleen op die manier kan je innoveren. Josanne licht toe waarom en hoe Learning Agility sinds vorig jaar een belangrijke rol speelt én wat de impact van Learning Agility is op de mensen in de organisatie.
 • 15:30 uur – 16:30 uur:  NN Group toekomstproof!
  Sprekers: Hugo van Zelm van Eldik, Principal Recruiter NN Group Staff & Nationale-Nederlanden | Melanie Otto, Corporate Recruiter Nationale-Nederlanden
  Learning Agility & Recruitment. NN group is een grote speler op de markt van financiële dienstverlening. Een van de aspecten waaraan nieuwe medewerkers van de organisatie moeten voldoen, is dat ze toekomstproof zijn: dat ze kunnen meebewegen met de organisatie zelf. Learning agile zijn dus. Hugo en Melanie delen hoe en waarom Learning Agility deel uitmaakt van de selectie bij NN Group.
 • 15:30 uur – 16:30 uur: Learning Agility in de dagelijkse praktijk
  Sprekers: Gerlof Schutte, Business Development Manager Vakmanschap bij de Rabobank | Jan Meijning, psycholoog bij HFMtalentindex
  Een Learning Agility assessment, en nu? Gerlof en Jan gaan dieper in op welke informatie je uit een Learning Agility-rapportage haalt. Wat betekenen de uitslagen voor de individuele medewerker? En hoe kun je als organisatie diezelfde medewerker faciliteren of sturen om gebruik te maken van de uitslagen om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan?
  (Deze sessie is helaas vol)

Dankwoord en aansluitend borrel

 

 

Sprekers Learning Agility Seminar 2018