Maatregelen HFMtalentindex omtrent het coronavirus

Op 15 maart 2020 kondigde het Nederlandse kabinet een breed pakket aan maatregelen aan om verdere verspreiding van het coronavirus te vertragen. Uiteraard volgt HFMtalentindex de adviezen en maatregelen van het kabinet en het RIVM op de voet.

Graag informeren wij u over de maatregelen die HFMtalentindex heeft genomen om op een veilige en adequate manier onze klanten van dienst te blijven zijn. 

Online assessments 

Aangezien het grootste deel van onze diensten online zijn, verandert er voor u niets. Ons platform blijft, zoals altijd, 24/7 bereikbaar voor onze klanten.  

Bereikbaarheid HFMtalentindex 

Alle medewerkers van HFMtalentindex werken vanuit huis en blijven bereikbaar op de bekende telefoonnummers en e-mailadressen van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur-17:00 uur.  

HFMtalentindex:
Tel: 085 401 50 50
Secretariaat: info@hfm.nl
Technisch support: support@hfm.nl

HFMtalentindex client service:
Tel: 085 401 50 55
E-mail: clientservice@hfm.nl

Trainingen, afspraken en live assessments 

Tot nader order zullen wij alle reeds gemaakte afspraken online voortzetten. Wij nemen contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Certificeringstrainingen 

Wij hebben specifieke online trainingsmodules ontwikkeld waaraan meerdere kandidaten kunnen deelnemen. Als u reeds een training heeft gepland, nemen wij contact met u op om de online mogelijkheid te bespreken. Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met client service. 

Live assessments 

De assessments die reeds bij ons op kantoor ingepland staan, worden in overleg met de betrokkenen of verplaatst of online afgenomen. Wilt u een persoonlijk assessment inplannen en weten wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan contact op met het secretariaat. Zij geven u informatie over de verschillende oplossingen. 

Afspraken 

Alle afspraken die reeds zijn gepland of nog worden gepland, zullen telefonisch of online plaatsvinden. Al onze medewerkers beschikken over verschillende online functionaliteiten om ook afspraken waarbij meerdere mensen betrokken zijn, goed te kunnen laten verlopen. Uw contactpersoon van HFMtalentindex kan u informeren over de opties.  

Het Management Team van HFMtalentindex heeft dagelijks contact met elkaar om de maatregelen, indien nodig, aan te passen. Mocht u vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.