Nieuws

Impressie Learning Agility Seminar 2019

Het vierde Learning Agility Seminar, met als thema: de hype voorbij of een blijvertje?, was wederom ...

Het vierde Learning Agility Seminar, met als thema: de hype voorbij of een blijvertje?, was wederom een succes. Thema’s als talentontwikkeling, Learning Agility als speerpunt wereldwijd maar ook de laatste researchresultaten op het gebied van Learning Agility kwamen ruim aan bod. Bekijk de video voor een korte impressie.

Video: Learning Agility in 90 seconds

Om Learning Agility gemakkelijker te begrijpen, kun je de animatie ‘Learning Agility in 90 sec...

Om Learning Agility gemakkelijker te begrijpen, kun je de animatie ‘Learning Agility in 90 seconds’ bekijken. In deze animatie leggen wij learning agile gedrag uit. Verander je in een deelnemer van expeditie Robinson of geniet je lekker van de zon?

Impressie Learning Agility Seminar 2018

Het Learning Agility Seminar vond dit jaar plaats op 27 september in de Groote Industrieele Club op ...

Het Learning Agility Seminar vond dit jaar plaats op 27 september in de Groote Industrieele Club op de Dam.  Het thema: de impact van Learing Agility. Een middag vol interessante presentaties en sessies waarin toepassingen en nieuws op het gebied van Learning Agility uitgebreid werden toegelicht en deelnemers ervaringen konden uitwisselen.

Impressie Learning Agility Seminar 2017

De tweede editie van het Learning Agility Seminar was wederom een middag vol inspirerende sprekers e...

De tweede editie van het Learning Agility Seminar was wederom een middag vol inspirerende sprekers en informatieve groepsdiscussies. Deloitte, HFMtalentindex, ManpowerGroup en de Rabobank deelden hun ervaringen met Learning Agility met ruim veertig genodigden. De derde editie van het seminar staat al in de steigers! Save the Date: 27 september 2018!

Meebewegen in een veranderende wereld

Impressie Learning Agility Seminar 2016 Wellicht was het een lange zit voor de catering, maar de ove...

Impressie Learning Agility Seminar 2016 Wellicht was het een lange zit voor de catering, maar de overige aanwezigen waren blij dat ze uitgebreid konden napraten. Het programma was gevarieerd geweest, de sprekers geïnspireerd, ……..

Learning Agility Seminar 2016 | de sprekers aan het woord

Op donderdag 29 september 2016 is het eerste Learning Agility Seminar in Amsterdam. De sprekers op d...

Op donderdag 29 september 2016 is het eerste Learning Agility Seminar in Amsterdam. De sprekers op dit seminar: Han Mesters, ABN AMRO, Ariane van der Kooij, USG People, Jonne-mei Beetz, Eneco Groep, Anja Goedkoop, BVO en Koen Hofkes, HFMtalentindex vertellen over hun ervaringen met Learning Agility.

Learning Agility Seminar 2016

In een werkelijkheid waarin verandering de nieuwe constante is, staan het leervermogen en de wendbaa...

In een werkelijkheid waarin verandering de nieuwe constante is, staan het leervermogen en de wendbaarheid van medewerkers centraal. Learning agility (het vermogen om in nieuwe situaties snel weer effectief te zijn) staat daarmee in het brandpunt van een strategische HR benadering. Hoog tijd dus voor een seminar dat volledig gericht is op de opbrengsten en toepassingen van learning agility in de praktijk!

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: