TalentGO cadeau

Cadeau? TalentGO!

Selectie

Cadeau? TalentGO!

Extra inzicht voor iedere kandidaat

In iedere sollicitatieprocedure is er uiteindelijk maar één persoon die de felbegeerde baan krijgt. Alle andere kandidaten krijgen, hoe dan ook, namens jouw organisatie, een negatief bericht. Hoe zorg je ervoor dat een afgewezen kandidaat ondanks de afwijzing toch een positief gevoel overhoudt bij jouw organisatie?

Afgewezen en toch positief

De afgewezen kandidaten worden vaak een beetje 'vergeten' in het proces. Natuurlijk laat je een kandidaat op een nette manier weten dat hij het (net) niet geworden is en het is nu eenmaal zo dat je mensen moet teleurstellen. Om een afgewezen kandidaat op een positieve manier extra inzicht te geven in zijn eigen talenten, ongeacht of iemand nu past bij de functie of niet, kun je tijdens het Selectie Assessment de TalentGO als 'cadeautje' geven.

TalentGO infographic.jpg

Meer inzicht in persoonlijke krachten

De TalentGO is een positief ingestoken kort rapport waarbij de kandidaat direct inzicht krijgt in zijn eigen persoonlijke krachten, onafhankelijk van de functie. Daarnaast wordt uitgelegd hoe de kandidaat deze talenten kan inzetten en worden er specifieke reflectievragen gesteld. Een cadeau om de kandidaat verder te helpen nadenken over wat er bij zijn talenten past.

Win-win

De winst voor de (afgewezen) kandidaat is evident: meer inzicht en overzicht over zijn eigen talent. Ook voor de organisatie is er winst. Een kandidaat krijgt een helder handvat om na te denken over waar hij goed in is, ideaal om beter voorbereid een selectie-interview in te gaan. Daarnaast spenderen organisaties veel tijd, moeite en geld voor een positieve merkbeleving. Een afgewezen sollicitant tóch een positief gevoel meegeven is een hele kunst. Cadeautjes zijn altijd leuk.

En, wie weet, wordt jouw afgewezen kandidaat in de toekomst uiteindelijk toch een nieuwe medewerker in een andere functie!

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50