Go changee

GO Change

Knowledge
Learning Agility

GO Change

Drie nieuwe HFMtalentindex producten: Learning Agility GO, FutureMe en de Workshop GO Change.

Verandering en ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drie nieuwe HFMtalentindex producten helpen om ontwikkeling en omgaan met verandering op de kaart te houden en na te denken over de toekomst van werk:

Learning Agility GO

Wendbaarheid ontwikkelen

De Learning Agility GO is een assessment en ontwikkelmodule in één. Medewerkers kunnen zelf gericht aan de slag om hun Learning Agility te vergroten om zich zo beter voor te bereiden op de toekomst. De concrete, persoonlijke tips helpen jouw medewerkers op weg inzicht te krijgen en na te denken over hun persoonlijke ontwikkeling. Meer over de Learning Agility GO.

FutureMe

Richtinggevend loopbaanadvies

De FutureMe geeft een concreet overzicht van de werkgebieden die het best bij iemand passen. Het geeft direct inzicht in competenties, interesses en drijfveren. Het eenduidig loopbaanadvies helpt medewerkers te ontdekken in welke werkgebieden zij meer voldoening uit hun werk kunnen halen, wat hen energie geeft en waar zij zich thuis voelen. Meer over de FutureMe.

Workshop GO Change

Train de trainer

Omgaan met verandering en ontwikkeling in organisaties. Hoe stimuleer je mensen om zich te blijven ontwikkelen en om te gaan met verandering? Meer weten? Mail naar info@hfm.nl.

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50