LA en werken op afstand

Learning Agility & Werken op afstand

Knowledge
Learning Agility

Learning Agility & Werken op afstand

Hoe helpt Learning Agility om effectief aan de slag te blijven?

Ineens werken er complete organisaties zoveel mogelijk vanuit huis. Voor de meeste mensen een nieuwe ervaring en echt iets anders dan af een toe een dagje thuis rustig kunnen doorwerken. Het is nu anders dan het was.

Wat is er anders? Een paar voorbeelden: ineens thuis moéten werken en tegelijkertijd kinderen thuis onderwijzen. Met collega’s alleen online chatten en videobellen voor overleg, niet samen lunchen of even bij iemand langs kunnen lopen met een korte vraag.

Hoe helpt Learning Agility om effectief aan de slag te blijven?

Learning Agility zegt iets over hoe je omgaat met en leert bij verandering. Hoe ga je om met de nieuwe werkelijkheid van het moeten werken op afstand? En vooral, hoe ontwikkel je snel en effectief nieuw gedrag in een nieuwe situatie?

Voorkant boekje Learning Agility & Werken op afstand.png

Learning Agility & Werken op afstand

In dit boekje vind je voor iedere Learning Agility dimensie, aan de hand van je score, een uitleg en handvatten om je te helpen jouw Learning Agility te gebruiken om effectief aan de slag te blijven. Juist omdat je waarschijnlijk nu een verandering bewuster meemaakt, is dit moment ook een kans om jouw Learning Agility toe te passen. En je verder te ontwikkelen, juist tijdens het werken op afstand.

Download hieronder het clickable boekje Learning Agility & Werken op afstand

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50