covid maatregelen.png

Maatregelen HFMtalentindex omtrent het coronavirus

Selectie

Maatregelen HFMtalentindex omtrent het coronavirus

Wij blijven online 24/7 bereikbaar

Op 15 maart 2020 kondigde het Nederlandse kabinet een breed pakket aan maatregelen aan om verdere verspreiding van het coronavirus te vertragen. Uiteraard volgt HFMtalentindex de adviezen en maatregelen van het kabinet en het RIVM op de voet.

Graag informeren wij je over de maatregelen die HFMtalentindex heeft genomen om op een veilige en adequate manier onze klanten van dienst te blijven zijn.

Online assessments

Aangezien het grootste deel van onze diensten online zijn, verandert er voor jou niets. Ons platform blijft, zoals altijd, 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Bereikbaarheid HFMtalentindex

Alle medewerkers van HFMtalentindex werken vanuit huis en blijven bereikbaar op de bekende telefoonnummers en e-mailadressen van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur - 17.00 uur.

HFMtalentindex:
Tel: 085 401 50 50
Secretariaat: info@hfm.nl
Technisch support: support@hfm.nl

HFMtalentindex client service:
Tel: 085 401 50 55
E-mail: clientservice@hfm.nl

Trainingen, afspraken en live assessments

Tot nader order zullen wij alle reeds gemaakte afspraken online voortzetten. Wij nemen contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Certificeringstrainingen

Wij hebben specifieke online trainingsmodules ontwikkeld waaraan meerdere kandidaten kunnen deelnemen. Als je een training hebt gepland, nemen wij contact met je op om de online mogelijkheid te bespreken. Wil je meer weten, neem dan contact op met client service.

Live assessments

De assessments die al bij ons op kantoor ingepland staan, worden in overleg met de betrokkenen of verplaatst of online afgenomen. Wil je een persoonlijk assessment inplannen en weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met het secretariaat. Zij geven je informatie over de verschillende oplossingen.

Afspraken

Alle afspraken die reeds zijn gepland of nog worden gepland, zullen telefonisch of online plaatsvinden. Al onze medewerkers beschikken over verschillende online functionaliteiten om ook afspraken waarbij meerdere mensen betrokken zijn, goed te kunnen laten verlopen. Jouw contactpersoon van HFMtalentindex kan je informeren over de opties.

Het Management Team van HFMtalentindex heeft dagelijks contact met elkaar om de maatregelen, indien nodig, aan te passen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50