Meer leren over Learning Agility.jpg

Meer leren over Learning Agility

Knowledge
Learning Agility

Meer leren over Learning Agility

Focus op de toekomst

Learning Agility is geen nieuwe term en behoeft geen uitgebreide uitleg meer. Logisch, want kennis van iemands Learning Agility geeft heldere handvatten in de steeds veranderde werkelijkheid. Als je niet precies weet wat er in de toekomst verwacht wordt van mensen, wordt het belangrijker om te weten wat iemand in potentie kan en wil leren.

Hype of niet?

De belangstelling voor het thema Learning Agility was groot de afgelopen jaren. Kun je dat een hype noemen? Wellicht. Tegelijkertijd is en blijft de toekomst ongewis en is verandering aan de orde van de dag. Snel kunnen schakelen, durven experimenteren, out-of-the-box denken, reflecteren, leren van anderen en het uiteindelijke doel voor ogen houden, is en blijft belangrijk voor organisaties.

We zijn ervan overtuigd dat het meten van Learning Agility niet meer weg te denken is in de organisatie van nu en straks. De toekomst is immers al lang niet statisch meer. Een focus op de toekomst is een focus op verandering. En Learning Agility voorspelt hoe je met verandering omgaat.

Meer leren over Learning Agility

Dit mini-boekje ‘Meer Leren over Learning Agility’ geeft meer informatie over Learning Agility en de toepassingen in de praktijk van alledag. Learning Agility in vogelvlucht.

Download nu gratis het boekje ‘Meer Leren over Learning Agility’, veel leesplezier. Vragen of ideeën? Wij horen het graag!

Nieuwsbrief

Cruquiusweg 111-F, 1019 AG Amsterdam, 085 - 401 50 50