HFMtalentindex

Met HFMtalentindex haalt u meer rendement uit talent

HFMtalentindex helpt organisaties om meer rendement uit talent te halen door talent te herkennen en te benutten. De online assessments en analyse tools van HFMtalentindex bieden de HR-manager een dieper inzicht in de organisatie: Waar zit het talent? Wie maakt het verschil? Waarom scoort het ene team beter dan het andere? Welke combinatie van talenten werkt het best?

Online assessment in eigen beheer

HFMtalentindex biedt organisaties de mogelijkheid wetenschappelijke, psychologische kennis zelf in huis te halen met een eigen online assessment platform. HFMtalentindex onderscheidt zich door organisaties inzicht en overzicht te bieden in niet alleen de individuele kwaliteiten van mensen maar ook van complete teams, functiegroepen en organisatieonderdelen. HFMtalentindex stelt HR in staat de organisatie continuïteit te bieden door op een overzichtelijke en duidelijke wijze alle processen van selectie, ontwikkeling en mobiliteit op de kaart te zetten en vooral ook op de kaart te houden.

Betrouwbaar èn innovatief

HFMtalentindex is in 1997 opgericht en is een toonaangevende, innovatieve speler op het gebied van Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. HFMtalentindex staat bekend om haar innovaties op HR-gebied. Onze eigen R&D afdeling benut continu de laatste wetenschappelijke inzichten om met valide en vernieuwende instrumenten uw kennis over de kwaliteiten van uw mensen steeds uitgebreider in kaart te kunnen brengen. Onze opdrachtgevers werken in verschillende branches en voeren met HFMtalentindex jaarlijks meer dan 300.000 assessments uit in Europa, Azië en Afrika. De HR-managers die dagelijks met HFMtalentindex werken waarderen ons gemiddeld met een 8.9.

Executive Team
Evelien Schram, MSc.
Managing Director Benelux & South Africa
Benjamin Buckingham, BSc. (Hons)
Director South Africa
Ramon Dijkema
Chief Technology Officer
Christel van der Werff
Teamlead Accountmanagement & Sales
Jaintheran Naidoo, MSocSc.
Country Manager, HFMtalentindex South Africa
HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: