Artikelen

Impressie Learning Agility Seminar 2018

Het Learning Agility Seminar vond dit jaar plaats op 27 september in de Groote Industrieele Club op ...

Het Learning Agility Seminar vond dit jaar plaats op 27 september in de Groote Industrieele Club op de Dam.  Het thema: de impact van Learing Agility. Een middag vol interessante presentaties en sessies waarin toepassingen en nieuws op het gebied van Learning Agility uitgebreid werden toegelicht en deelnemers ervaringen konden uitwisselen.

Learning Agility Seminar 2018

Op donderdag 27 september vond alweer de derde editie van het Learning Agility Seminar plaats met al...

Op donderdag 27 september vond alweer de derde editie van het Learning Agility Seminar plaats met als thema ´De impact van Learning Agility´. Het seminar voor HR-directeuren en HR-managers om ervaringen te uit te wisselen en kennis te delen over Learning Agility.

Impressie Learning Agility Seminar 2017

De tweede editie van het Learning Agility Seminar was wederom een middag vol inspirerende sprekers e...

De tweede editie van het Learning Agility Seminar was wederom een middag vol inspirerende sprekers en informatieve groepsdiscussies. Deloitte, HFMtalentindex, ManpowerGroup en de Rabobank deelden hun ervaringen met Learning Agility met ruim veertig genodigden. De derde editie van het seminar staat al in de steigers! Save the Date: 27 september 2018!

Meebewegen in een veranderende wereld

Impressie Learning Agility Seminar 2016 Wellicht was het een lange zit voor de catering, maar de ove...

Impressie Learning Agility Seminar 2016 Wellicht was het een lange zit voor de catering, maar de overige aanwezigen waren blij dat ze uitgebreid konden napraten. Het programma was gevarieerd geweest, de sprekers geïnspireerd, ……..

Learning Agility Seminar 2016

In een werkelijkheid waarin verandering de nieuwe constante is, staan het leervermogen en de wendbaa...

In een werkelijkheid waarin verandering de nieuwe constante is, staan het leervermogen en de wendbaarheid van medewerkers centraal. Learning agility (het vermogen om in nieuwe situaties snel weer effectief te zijn) staat daarmee in het brandpunt van een strategische HR benadering. Hoog tijd dus voor een seminar dat volledig gericht is op de opbrengsten en toepassingen van learning agility in de praktijk!

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: