Artikelen

GO Change

Verandering en ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drie nieuwe HFMtalentindex prod...

Verandering en ontwikkeling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drie nieuwe HFMtalentindex producten helpen om ontwikkeling en omgaan met verandering op de kaart te houden en na te denken over de toekomst van werk: Learning Agility GO, FutureMe en Workshop GO Change!

Column 4#: Does Learning Agility predict Team Success?

Column 4#: Does Learning Agility predict Team Success? In the current dynamic world, where assignmen...

Column 4#: Does Learning Agility predict Team Success? In the current dynamic world, where assignments are becoming ever more complex, the ability to effectively deal with these complex assignments more often as not requires teamwork. That’s why companies want to know how to get the best out of teams. We know for a fact that Learning Agile individuals perform better than those who are not.

IJszwemmen: Sven Elfferich wil ijskoud de beste zijn

HFMtalentindex sponsort jong toptalent! Tijdens zijn eerste officiële ijszwemwedstrijd, begin dit ...

HFMtalentindex sponsort jong toptalent! Tijdens zijn eerste officiële ijszwemwedstrijd, begin dit jaar, werd Sven Elfferich meteen Nederlands kampioen op de 1000 meter met een nationaal record. De net zestienjarige zwemmer mikt op het wereldrecord.

Recruitment in een spagaat

Het succes van een organisatie is zo goed als de som van het succes van haar medewerkers. Een waarhe...

Het succes van een organisatie is zo goed als de som van het succes van haar medewerkers. Een waarheid als een koe. Dat er een duidelijke strategie nodig is bij het werven van personeel dat past bij de missie en visie van de organisatie is al lang duidelijk.

Nieuw: HFMtalentindex nu ook in Spaans, Portugees en Chinees

HFMtalentindex was al beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Daar zijn nu de talen S...

HFMtalentindex was al beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Daar zijn nu de talen Spaans, Portugees en Chinees aan toegevoegd.

De toekomst van HR: Learning Agility meten

Door verschillende economische en technologische ontwikkelingen is de invulling van functies tegenwo...

Door verschillende economische en technologische ontwikkelingen is de invulling van functies tegenwoordig sneller aan veranderingen onderhevig dan zo’n 10 jaar geleden. Dit betekent dat de werkzaamheden van HR net zo snel veranderen.

Is HR volwassen geworden?

Wat is de beste manier om HR naar een (nog) hoger niveau te tillen? Voor HR draait het uiteindelijk ...

Wat is de beste manier om HR naar een (nog) hoger niveau te tillen? Voor HR draait het uiteindelijk maar om één ding: een organisatie draait om wat er in de mensen zit. Als HR wil je weten hoe je meer rendement haalt uit talent.

Koen Hofkes, CEO HFMtalentindex over Learning Agility van medewerkers:

‘De toekomst is niet statisch meer.’ ‘De vraag die wij tegenwoordig krijgen, is dan oo...

‘De toekomst is niet statisch meer.’ ‘De vraag die wij tegenwoordig krijgen, is dan ook veel meer gericht op het in kaart brengen van die kwaliteiten van medewerkers, die vat geven op die onzekere toekomst. Onze klanten weten niet exact wat morgen nodig is. Maar ze verwachten van HFMtalentindex wel dat we kunnen voorspellen welke medewerkers het beste kunnen omgaan met die onzekere toekomst.

Maak uw organisatie wendbaar met Learning Agility

Business Agility staat volop in de belangstelling. Binnen menig MT zullen de woorden “We moete...

Business Agility staat volop in de belangstelling. Binnen menig MT zullen de woorden “We moeten meer Agile worden” dan ook regelmatig vallen.

5 cruciale kwaliteiten die al uw medewerkers zouden moeten hebben: Learning Agility

Weet u hoe uw organisatie er over vijf jaar uitziet? Anders gezegd: Hebben uw medewerkers het vermo...

Weet u hoe uw organisatie er over vijf jaar uitziet? Anders gezegd: Hebben uw medewerkers het vermogen om in een nieuwe situatie snel nieuw effectief gedrag te ontwikkelen? Dit vermogen heet Learning Agility. En dit vermogen is meetbaar.

HFMtalentindex haalt meer rendement uit talent voor: